Rýžová krupička jemná 500g NATURAL JIHLAVA
Jemná rýžová krupička je velice výživná a lehce stravitelná. Lze ji využít na přípravu dětské rýžové kaše, na pečení pečiva, sušenek, na výrobu těstovin, k zahušťování. Přirozeně bezlepková.
Tip na přípravu:1 malý hrneček krupice rozmícháme v 6 malých hrnečcích tekutiny, přivedeme k varu a kaše je hotová - výsledek je vynikající. Dochucujeme kaši buď kakaem, karobem, krémem z loupaných mandlí, skořicí nebo sušeným ovocem, v kombinaci s jakýmkoli sirupem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku: energetická hodnota: 1464 kJ / 350 kcal; tuky: 0,4 g; nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 74,3 g; cukry: 0 g; bílkoviny: 8,8 g;sůl: 0,01 g.
Země původu: ČR